Morris den 28 juli 10Hej,

Otrolig sommar,men stiltje i garaget, nästan i alla fall.
Det som finns att berätta rör framvagnsupphängning och styning. Hjulen har fått nya lager, bromsbackar och bromscylindrar.
Spindelbenen har fått nya spindelhuvuden (övre och nedre på båda sidor) så nu kan hjulen monteras och MM:n rullas ut där jag ska ta itu med det mindre roliga arbetet med att göra karossen ren och fin. HA DET till nästa gång/Olamorris den 11 juli 10

Hej,

Två,tre timmars diversearbete fick räcka idag. Ganska svettigt och snigelfart i jobbet. Ett accord idag hade nog varit fördärvat före frukost. Så är det bara och klaga nu inte på värmen. Det är anpassning som gäller.
Har haft lite bekymmer med styrspindelbenen - hade behövt underdimension på styrhuvudena och gängsnitt då hade jag kunnat rädda det hela, men trots allt, med nya standardstyrhuvud och ett bättre begagnat spindelben fick jag ihop en hyfsat glappfri led. Det är ju styrhuvudena som tar mest stryk. På bilden syns till vänster ett totalt utslitet styrhuvud - gick inte ens att se den minsta rest av gängan. Ja, som det kan bli, smörja,smörja,smörja om inte borde det bli smörj!!

RSS 2.0